Mar 12, 2010

New!

Vandaag had ik een korte schooldag, ik had namelijk maar 40 minuten les haha. Dus ik ging uit school lekker de stad in! Bij de HM heb ik al veel kleding van de HM Garden collectie gespot, maar de leukste dingen hangen er jammer genoeg (nog) niet bij. Maar ik ben wel goed geslaagd vandaag voor een zonnebril en broek bij de h&m en een broekje van de Zara waar ik helemaal verliefd op ben!
11 comments

 1. wat een leuk broekje!
  en ik heb nog een vraagje: hoe zitten die asos schoenen die ook op de blog staan?

  ReplyDelete
 2. leuke aankopen! dat broekje is echt cute:)

  ReplyDelete
 3. de vlinder en die witte met bloem komen van de H&M en de rest van de six!

  ReplyDelete
 4. heel leuk!
  echt super die short!
  x amber

  ReplyDelete
 5. love the shorts! you look so adorable in the 3rd picture :D

  ReplyDelete
 6. bedankt. nog één vraagje: dus ze vallen wat groter uit?

  ReplyDelete
 7. Te gekke shorts! Looks soo good on you ;D

  X River

  ReplyDelete
 8. heel leuk, die shorts staan je goed!

  ReplyDelete