Mar 29, 2010

i want hot weather

Dit outfitje is alweer van een weekje terug. Toen was het prachtig en lekker weer, maar jammer genoeg wordt het de komende dagen weer frisser.

15 comments

 1. ik wil die asos wedges ook! (L)
  jaloers. ;$
  hahaha.

  xoxo' Marye.

  ReplyDelete
 2. Oeh! Mooie schoenen :D.
  ik wil ook warm weer !!
  Xoxo Valery

  ReplyDelete
 3. dit geeft idd weer een heerlijk zomer briesje mee kan niet wachten, het jurkje heb ik zelf ook echt mooi van de H&M toch? x

  ReplyDelete
 4. hi meid! in het echt zijn de foto's nog veel mooier en 10x zo groot dan ze op mijn blog staan! Ik zelf heb nu een NIKON D100, dit is een oud model je moet goed zoeken om hem nog te vinden deze zit in de prijsklasse van 800 euro. Je hebt goedkopere modellen die wat minder prijsig zijn en die nog mooie foto's maken voor een leuke hobby fotograaf. Als je echt foto's wil gaan maken als beroep dan kan je zelf nog veel hoger in de prijklasse vallen tot aan de 3000 euro! Ook heb ik zelf speciale lensen er op staan die nog wat aardig kosten :P haha ik denk niet dat dat je bedoelling is? Mijn vader is namelijk fotograaf geweest dus dat verklaard alles. Ik kan je wel aanraden om naar een NIKON te kijken uit ervaring vergeleken met andere merken!

  ReplyDelete
 5. Haha dat dacht ik al! geeft niks, ja idd rond de 200/300 euro heb je nog een paar modellen die mooie foto's maken! Je kan natuurlijk altijd lager maar dan kom je meer in de bijdehand fototoestelletjes en die maken meestal altijd prut foto's =P dan kan je beter 100euro meer betalen voor een goed toestel! nou succes meid als je nog vragen hebt erover, vraag gerust x

  ReplyDelete
 6. Dat jurkje is zo cute! Ik hoop ook dat het snel weer lekker weer wordt..!

  ReplyDelete
 7. Leuk jurkje! Waar zijn je schoenen van?

  ReplyDelete
 8. Leuke outfit!
  Ik wil ook warm weer, ik bevries hier bijna :(


  Follow us plz ;)
  xoxo
  http://vivre2.blogspot.com

  ReplyDelete
 9. Mooie schoentjes en schattig jurkje :)

  ReplyDelete
 10. Leuke outfit!!

  Judith
  http://couture-and-beauty.blogspot.com/

  ReplyDelete